Estetska dermatologija

Različne estetsko moteče spremembe na koži obraza in telesa odpravljamo strokovnouspešno in predvsem varno. V medicinsko kozmetološkem centru Medico vam nudimo najsodobnejše terapije.

Dermatologinja pred vsakim posegom opravi pregled in opredeli spremembe, v kolikor je potrebno tudi dermatoskopsko. Upoštevamo želje vsakega posameznika in se tudi na osnovi teh odločimo za najprimernejši postopek.

Odstranjevanje bradavic in drugih nenevarnih kožnih izrastkov

Za odstranjevanje bradavic in drugih nenevarnih kožnih izrastkov uporabljamo metodo radiokirurgije, ki deluje na principu visokofrekvenčnega izmeničnega toka – radijskih valov, katerih energija spremeni vodo v tkivu v vodno paro.
Preberite več  >>

Zdravljenje prekomernega znojenja z botoksom

Botulinski toksin, botoks (Botox, Vistabel, Dysport) se s tankimi iglicami vbrizga na večih mestih v globino kože, kjer se nahajajo znojnice. S tem se zavre sproščanje acetilholina, ki sicer aktivira znojnice.
Preberite več  >>

Odpravljanje celulita s karboterapijo

Karboterapija je oskrba tkiva z ogljikovim dioksidom, ki se skozi kožo dovaja na mesto vozličastega podkožja. Postopek izvajamo na dva načina – z metodo injekcijske CO2  terapije in s suho CO2 kopeljo.
Preberite več  >>